EU-KONTROLL I STAVANGER/SANDNES

Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Kontrollen består av en trafikksikkerhetsdel og en miljødel. I trafikksikkerhetsdelen kontrolleres bl.a. lys, sikt, bremser osv. I miljødelen måles støy og avgasser.

Kjøretøy med tillatt totalvekt 3500 kg eller mindre skal til EU-kontroll første gang i det fjerde året etter registreringsåret; deretter hvert andre år. Kjøretøy og tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, alle kjøretøy som er registrert for ti personer eller flere samt drosjer og ambulanser, kontrolleres første gang i det andre kalenderåret etter registreringsåret; deretter årlig.

Autofiks AS er godkjent av Statens vegvesen for EU-kontroll av kjøretøy — Hos oss kan du med sikkerhet overlate kontrollen til en erfaren og etablert aktør. Ta kontakt med oss i dag for rask avtale om kontrolltime. Dersom du vil lese mer om EU-kontroll, finner du utfyllende informasjon på Vegvesenets nettsider.

VI GARANTERER KVALITET

Hos Autofiks er kundens absolutte trygghet vårt fremste fokus — Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

VIL DU BESTILLE VERKSTEDTIME?

KLIKK HER