DITT BILVERKSTED I STAVANGER OG SANDNES

Autofiks bilverksted tilbyr et komplett spekter verkstedtjenester, med gode priser og svært dyktige medarbeidere. Med autorisasjon fra Statens vegvesen kan Autofiks utføre service på nyere biler uten at det påvirker nybilgarantien. Vi tilbyr også 3 års garanti på deler.

Som bedrift har vi i alle år hatt et fokus på ærlighet og kvalitet, og vi legger stolthet i arbeidet vi utfører. På vårt bilverksted kan vi skilte med moderne diagnoseutstyr og førsteklasses fasiliteter — og våre dyktige mekanikere kurses og skoleres kontinuerlig for å være oppdatert på de nyeste systemer.

Hos Autofiks er kundens absolutte trygghet vårt fremste fokus — Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Har du spørsmål om oss eller våre tjenester er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i forkant av eventuell verkstedtime.

DU KAN LEVERE BILEN NÅR SOM HELST

Hos Autofiks kan du levere bilen når som helst på døgnet – Vi har egen boks for innlevering av bilnøkler.

BETAL MED VIPPS ELLER MCASH

I vårt bilverksted har du muligheten til å utføre betaling ved hjelp av mobiltjenestene Vipps og mCASH.

 

Bilverksted Stavanger Sandnes          Bilverksted Stavanger Sandnes

GASELLEBEDRIFT 2016

Autofiks AS er stolte av å innfri kriteriene for å kunne kalle oss gasellebedrift. For deg som kunde er dette en garanti for at du hos Autofiks møter en bedrift med positivt driftsresultat og god omsetningsvekst over flere år.

Autofiks Gasellebedrift

VIL DU BESTILLE VERKSTEDTIME?

KLIKK HER