Ring oss: 51 11 20 80

Andre tjenester

Finner du ikke tjenester du leter etter? Autofiks AS er et moderne og allsidig verksted, og vi tar med glede på oss alle typer oppdrag innen bilservice og reparasjon. Med oppdatert utstyr og dyktige ansatte kan du stole på profesjonell service i alle kategorier.

Skulle du være i tvil — Kontakt oss for en hyggelig samtale om ditt kjøretøy. Vi tar gjerne en uforpliktende prat i forkant, og gir deg en vurdering og pristilbud på oppdraget.

VI GARANTERER KVALITET

Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle