Ring oss: 51 11 20 80

Klima og aircondition

Velfungerende aircondition sikrer god luft og et behagelig klima i ditt kjøretøy. Er det noe i veien med ditt klimaanlegg, kom innom Autofiks AS for rask og pålitelig service. Med regelmessig service forlenges levetiden for ditt kjøretøys aircondition, og unngår skade og slitasje på avgjørende komponenter.

Hos Autofiks er kundens absolutte trygghet vårt fremste fokus — Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal.

VI GARANTERER KVALITET

Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle