Ring oss: 51 11 20 80

Støtdempere og fjær

Dårlige støtdempere gir bilen dårligere stabilitet. Du risikerer dekk som slites ujevnt, økt fare for skrensing og større slitasje på fjæringen. slike faktorer utgjør faremomenter for kjøretøyet i trafikken. Hvis du i tillegg kjører ofte med henger eller tung last, bør støtdempere testes oftere enn ellers. God brukte fjærer bør også byttes innen de står i fare for å knekke. 

Hos Autofiks AS foretar vi testing og skifting av støtdempere, samt utbytting av fjærer — arbeidet utføres effektivt og rimelig.

VI GARANTERER KVALITET

Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle