Ring oss: 51 11 20 80

Reparasjon av bremser

Velfungerende bremser er blant de viktigste forutsetningene for et trafikksikkert kjøretøy. Finnes det selv små feil eller mangler ved en bils bremsesystem kan dette få fatale konsekvenser. Hos Autofiks utfører vi service og reparasjon av bremser og bremsesystemer som ABS, ASR og ESP. Fra utskifting av deler til testing av bremsekraft kan du hos Autofiks lite på en forsvarlig utført jobb.

Er det lenge siden du fikk sjekket ditt kjøretøys bremseevne? Følg lenken nedenfor for å bestille time for service og reparasjon av bremser i dag.

VI GARANTERER KVALITET

Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle