Ring oss: 51 11 20 80

Understell og oppheng

Hos Autofiks utfører vi service og reparasjon av bilens understell og oppheng. Denne delen av kjøretøyet eksponeres for mye skitt og urenhet, og uten regelmessig rengjøring og service vil deler av understell og oppheng over tid kunne ruste eller slites ut. Vær tidlig ute med sjekk av ditt kjøretøys understell og oppheng, og spar kostnadene som ville påløpt ved ytterligere slitasje.

Antirustbehandling av understell kan utføres med mange ulike produkter. Hos Autofiks har vi lang erfaring inne behandling og forebygging av rust, og utfører denne typen service raskt og effektivt.

VI GARANTERER KVALITET

Med oss som ditt bilverksted kan du til enhver tid stole på forskriftsmessige reparasjoner og en bil som fungerer som den skal. Våre kompetente mekanikere benytter moderne, høykvalitets diagnoseverktøy fra anerkjente leverandører, og kurses jevnlig for å holdes oppdatert på alle nye systemer. Dersom du har spørsmål angående ditt kjøretøy er vi alltid tilgjengelige for en hyggelig samtale over telefon eller på vårt verksted.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle